EIDKILEN BAKERIUTSALG

Hvem er vi?

Bakeriutsalget åpnet sommeren 2021 og er en liten familiebedrift. Ane er hjemmebaker med lang erfaring med surdeigsbakst. Kjetil er logistikksjef og musiker med godt humør og kan holde en spontankonsert ved utsalget på brygga uten forvarsel. Grunde har drevet Trollvannstua i Oslo og har bakt et par boller før. Og barna - Odin, Zacharias, William, Rebecca og Isak - bidrar både i utsalget og bakeriet.

Hva er vi opptatt av?

Vi ønsker å tilby sunne og gode økologiske surdeigsbrød. Brødene våre langtidsheves og vi bruker kornsorter som spelt, emmer, svedjerug og økologisk hvete. 

Ved siden av "ja"-maten, går vi ikke av veien for god "nei"-mat:      "Man blir tykk av å spise kanelboller, sies det, det er ikke sunt! Mulig det, mulig det! Men viktigere er det (som jeg tror) at man blir blid av å spise kanelboller!" (fritt etter J.E.Vold).

Grunnoppskriften på bollene våre har vi fra Morten Schakenda (RIP) som igjen hentet fra Åpent Bakeri.

Forøvrig håper vi gradvis å kunne tilby flere lokalprodukter, både egenutviklede og fra andre småskalaprodusenter.